Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: antrenorul aiudean Bogdan Andone: „E regretabil ce se întâmplă la Alba Iulia din punct de vedere fotbalistic”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul aiudean Bogdan Andone, actualmente secund la prim divizionara Concordia Chiajna deplânge starea în care a ajuns fotbalul din judeţul natal. Prezent la Alba Iulia, pe Stadionul „Cetate” cu prilejul Supercupei AJF Alba, pentru a vedea la lucru pe Industria Galda de Jos, pregătită de fratele său mai mic Radu Andone, acesta a pus degetul pe rană. „Nu e normal ce se întâmplă, să nu fie fotbal măcar de Liga a 2-a la Alba Iulia. E păcat şi nu înţeleg cum la Chiajna se poate face treabă, investiţii majore în baza sportivă şi aici nu„, a declarat Bogdan Andone.

La 39 de ani, Bogdan Andone are peste 200 de meciuri în Liga 1 şi 34 de goluri, îmbrăcând pe rând tricourile echipelor Corvinul Hunedoara, Sportul Studenţesc, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Rapid, Oţelul Galaţi sau Farul Constanţa, cunoscând şi experienţe externe, în Ungaria (Ferencvaros) sau Cipru (Apollon Limassol sau Alki Larnaka).

După ce a agăţat ghetele-n cui, Bogdan Andone a activat ca şi secund la Rapid Bucureşti, Al Shaab (Emiratele Arabe) şi principal la FC Voluntari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea