Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO / Andrei Șerban, a definitivat prima lui piesă. “Tu, doar tu”, peste 1000 de vizualizări în 24 de ore.

Mondoc Adriana

Publicat

în

 Andrei Șerban, tânărul de 13 ani din Alba Iulia,  singurul copil din județ care a ajuns în etapa confruntărilor, în emisiunea Vocea României Junior, a definitivat prima lui piesă.

“Tu, doar tu”, a prins foarte bine la publicul tânăr. Comentariile sunt pozitive, piesa făcând peste 1000 de vizualizări în 24 de ore.

”Piesa am creat-o la vârsta de 11 ani, pentru prima mea iubire. Viața a făcut ca ea să plece cu familia în altă țară și din tristețea mea a ieșit un cântec. Sper să vă placă”, a spus Andrei despre piesa sa.

Talentat și plin de entuziasm, din momentul în care a părăsit concursul Vocea României Junior, Andrei a mai lucrat și alte piese. Andrei Șerban este singurul copil din județ care a ajuns în această etapă a emisiunii.

În prezent urmează lecții private de pian și canto cu d-na profesor Laura Orian de la Liceul de Muzică și Arte Plastice Regina Maria Alba Iulia.

În 27 mai 2017 tânărul a participat la casting-ul organizat de Protv în orașul Cluj Napoca unde a fost selectat pentru etapa următoare. În 10 iunie 2017 a participat în București la al doilea casting fiind selectat să participe la  filmările pentru Audițiile pe Nevăzute.

Cel mai recent eveniment la care a luat parte a fost Festivalul Mierii din Blaj, unde a cântat 10 piese, din care o piesă compoziție proprie “Tu, doar tu”.

Familia îl susține în totalitate, mama, fratele mai mic Daniel și tatăl lui sunt staff-ul lui tehnic. Visul lui este să facă o carieră muzicală internațională și să își compună singur piesele.

Andrei are pagină oficială pe youtube, facebook și Instagram.

YouTube video

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea