// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO / Andrei Șerban, a definitivat prima lui piesă. “Tu, doar tu”, peste 1000 de vizualizări în 24 de ore.

 Andrei Șerban, tânărul de 13 ani din Alba Iulia,  singurul copil din județ care a ajuns în etapa confruntărilor, în emisiunea Vocea României Junior, a definitivat prima lui piesă.

“Tu, doar tu”, a prins foarte bine la publicul tânăr. Comentariile sunt pozitive, piesa făcând peste 1000 de vizualizări în 24 de ore.

”Piesa am creat-o la vârsta de 11 ani, pentru prima mea iubire. Viața a făcut ca ea să plece cu familia în altă țară și din tristețea mea a ieșit un cântec. Sper să vă placă”, a spus Andrei despre piesa sa.

Talentat și plin de entuziasm, din momentul în care a părăsit concursul Vocea României Junior, Andrei a mai lucrat și alte piese. Andrei Șerban este singurul copil din județ care a ajuns în această etapă a emisiunii.

În prezent urmează lecții private de pian și canto cu d-na profesor Laura Orian de la Liceul de Muzică și Arte Plastice Regina Maria Alba Iulia.

În 27 mai 2017 tânărul a participat la casting-ul organizat de Protv în orașul Cluj Napoca unde a fost selectat pentru etapa următoare. În 10 iunie 2017 a participat în București la al doilea casting fiind selectat să participe la  filmările pentru Audițiile pe Nevăzute.

Cel mai recent eveniment la care a luat parte a fost Festivalul Mierii din Blaj, unde a cântat 10 piese, din care o piesă compoziție proprie “Tu, doar tu”.

Familia îl susține în totalitate, mama, fratele mai mic Daniel și tatăl lui sunt staff-ul lui tehnic. Visul lui este să facă o carieră muzicală internațională și să își compună singur piesele.

Andrei are pagină oficială pe youtube, facebook și Instagram.

 

Facebook