Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Alexandru Weber ar putea intra în istorie *HC Alba Sebeş şi Voinţa Savini Due Sebeş au şanse reale de promovare

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes bucurie138Handbalul reprezenta pentru municipiul Sebeş un ambasador serios al localităţii. Lucrurile revin la normal încet, încet, iar la ora actuala HC Alba Sebeş şi Voinţa Savini Due Sebeş luptă pentru promovare. Ambele echipe sunt pregătite de Alexandru Weber, antrenorul care speră să readucă handbalul sebeşean pe cea mai înaltă culme din România… Liga Naţională.

După seria de foc pe care Weber a reuşit să o câştige, cu Mureşul Târgu Mureş şi CSM Slatina, tehicianul a declarat că promovarea a devenit pentru trupa de fete un real obiectiv. Handbalistele din Sebeş trebuie să câştige tot pentru a ajunge în elita handbalului feminin şi să aştepte paşi greşiţi ai contracandidatelor. De partea cealaltă, echipa de băieţi se află pe locul al treilea în eşalonul secund, la egalitate de puncte cu HCM Făgăraş (are un meci în plus), însă decizia Federaţiei Române de Handbal ar putea fi una favorabilă care le-ar permite handbaliştilor din Sebeş să ajungă lângă echipe precum Potaissa Turda sau HCM Constanţa. Mai multe detalii despre posibilitatea de promovare în Liga Naţională a echipei Voinţa Savini Due Sebeş puteţi citi aici.

Cu toate că a reuşit un parcurs remarcabil cu ambele echipe, Alexandru Weber rămâne cu picioarele pe pământ şi îşi continuă munca pentru a readuce Sebeşul „acolo unde îi este locul” în handbalul românesc.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea