// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Albaiulienii Marco și Seba, de la Play & Win, au lansat prima piesă împreună cu INNA – ”Show Me the Way”

Băieții de la Play & Win, Marcel Botezan și Sebastian Barac, originari din Alba Iulia, au lansat prima piesă împreună cu Inna. Intitulată „Show Me The Way”, piesa a strâns aproape un milion 500 de mii de vizualizări pe Youtube, în 10 zile.

“Show Me the Way” a fost compusă și produsă de Marco & Seba, iar videoclipul a fost filmat în București, regizor și DoP fiind Khaled Mokhtar, Adonis Enache (hair), make-up Make-up and Beauty Studio, iar styling-ul RD Styling, cu ținute Cristina Săvulescu x Seen, potrivit topromanesc.ro.

Marco & Seba au compus și produs cele mai cunoscute hit-uri ale INNEI printre care “Gimme Gimme”, “Diggy Down” sau “Hot”, “Sun is Up”, „Deja VU”, „Club Rocker”.

Cel mai recent single al INNEI „Gimme Gimme” are peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube, este pe radio în Franța, Mexic, Chile, Spania, Turcia.

“Orice colaborare cu INNA este o onoare pentru noi și ne bucurăm să vedem că și publicul apreciază muzica pe care o creăm împreună. «Show Me the Way» este o piesă care transmite multă energie și care, cu siguranță, vă va face să dansați”, au declarat Marco&Seba, citați de topromanesc.ro.

Marco & Seba se bucură de succes și în străinătate, iar piesa lor “Bom Bidi Bom” interpretată de Nicki Minaj și Nick Jonas s-a auzit în cinematografele din întreaga lume fiind inclusă pe coloana sonoră a filmului “Fifty Shades Darker”. Piesa este compusă în studiourile Global Records de către Marco & Seba si Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuți songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha. Piesele incluse pe coloana sonoră a primului “Fifty Shades of Grey” au fost de un real succes în întrega lume: “Love me Harder” – The Weeknd & Ariana Grande, “Love Me Like You Do” – Ellie Goulding.

De asemenea, au compus piese pentru Carla’s Dreams, Antonia, Delia, Alina Eremia şi Alexandra Stan și piesa „Hypnotised” interpretată de cântărețul american AKON, care avenit special în România pentru a le cere o piesă.  (A.M.)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419