Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO: Albaiuliencele Antinia Simion şi Miruna Bianu au făcut furori la Festivalul Internaţional „Golden Leaf” din Estonia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tinerele albaiulience Antinia Simion şi Miruna Bianu au reuşit să obţină un succes de prestigiu, de această dată în plan internaţional. Ele au reprezentat România la Festivalul Internaţional „Golden Leaf” din Estonia, ce a avut loc sâmbătă,  29 septembrie 2012.  Din cei 40 de tineri participanţi la festival, dintr-un număr de 8 ţări,  ambele au obţinut locul II, confirmându-şi astfel valoarea obţinută până acum în plan naţional şi local. “Run”  a lui Leona Lewis interpretată de Antinia şi „Impossible” a  Christinei Aguilera, interpretată de Miruna sunt piesele ce le-a asigurat succesul la categoriile de vârstă la care au participat fiecare.

 Antinia are 14 ani şi este elevă în clasa a VIII-a  la Şcoala Generală Ion Agârbiceanu din Alba Iulia. Ea deţine în prezent titlul de “Vocea Cetăţii”, iar pe lângă asta a mai obţinut locul I la Mini Mega Star, concurs naţional de muzică desfăşurat la Alba Iulia, şi un  premiu special la festivalul “Jupiter” 2011.  De asemenea, Antinia  promite fanilor săi, în curând şi o piesă cu trupa Play&Win.

 „Festivalul Golden Leaf a reprezentat o experienţă inedită pentru mine! Am trăit un vis care nu credeam că se va împlini vreodată, iar faptul că am obţinut locul 2 este o mare realizare, având în vedere vârsta şi experienţa mea redusă în muzică. Acest premiu m-a convins că trebuie să lupt mult mai mult pentru o carieră muzicală desăvârşită. Estonia pot să spun că e un loc desprins parcă din poveste…cu oameni simpli dar aboslut minunaţi, este locul în care m-am regăsit, mă regăsesc şi unde mi-aş dori să mă întorc în orice moment”, ne-a declarat Antinia.

 Miruna Bianu are 16 ani şi este elevă în clasa a X-a la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia. Ea se mai poate mândri până în prezent, pe lângă participarea la diferite evenimente locale, cu obţinerea a trei locuri I la următoarele concursuri: Festivalul Internaţional „Trixie”, ce a avut loc în Bulgaria,  „Pop Star” desfăşurat la Arad şi „Mini Mega Star” desfăşurat la Alba Iulia. De asemenea, ea a mai obţinut locul II la concursul „Vocile Cetăţii „.

 ” Un alt festival care m-a făcut să rămân cu gânduri frumoase… Am avut ocazia să văd numai locuri superbe, de vis…de care acum îmi este foarte dor. M-am simţit extraordinar, o ţară foarte frumoasă, cu multă vegetaţie. Nişte oameni extraordinar de primitori. Nu pot spune altceva decât că aş mai merge şi a 10-a oară”, ne-a declarat Miruna Bianu.

 De menţionat că Miruna este elevă  la clasa de canto-muzică uşoară a Centrului de Cultură Augustin Bena din Alba Iulia, unde este urmărită şi  îndrumată îndeaproape de către  doamna profesoară Marinela Popa, iar Antinia se pregăteşte cu Ioan Chiciudean – prof. de muzică la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea