Ziarul Unirea

VIDEO / Alba Iulia, inclus în clipul de promovare al Ministerului Turismului

Ministerul Turismului a lansat un clip de promovare a României, ca destinație pentru pasionații de turism cultural.

Clipul promovează, prin intermediul calătoriei unui cuplu, oraşele Alba Iulia, Sibiu, Târgu Jiu, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Bucureşti. Potrivit unei declaraţii a ministrului Turismului, Bogdan Trif, citat în descrierea materialului, „clipul va contribui la creşterea notorietăţii României ca destinaţie turistică competitivă în privinţa turismului cultural”.

ELIT

În ceea ce priveşte criteriile pentru selecţia fiecărui oraş în parte, Ministerul Transporturilor transmite că municipiul Alba Iulia a fost ales pentru faptul că este „oraş al Marii Uniri.

Clipul de promovare a costat 151.130 de lei (TVA inclus), fiind realizat cu fonduri alocate în cadrul unui proiect realizat în marja Centenarului.

Ministerul Turismului lansează, astăzi, clipul pentru promovarea turismului cultural și de city break

Ministerul Turismului lansează astăzi clipul pentru promovarea turismului cultural și de city break„Clipul va contribui la creșterea notorietății României ca destinație turistică competitivă în privința turismului cultural. Acesta va fi prezentat în cadrul evenimentelor internaționale, precum și prin intermediul unor campanii publicitare și de marketing care vor duce la conturarea României ca destinație pentru pasionații de turism cultural și pentru turiștii care preferă experiențele de tip city-break”, Bogdan Trif, Ministrul Turismului

Publicată de Ministerul Turismului pe Marţi, 8 ianuarie 2019

Lansarea clipului de către Ministerul Turismului în mediul online a fost primit cu critici din partea utilizatorilor reţelei de socializare Facebook, pe de o parte pentru calitatea materialului, pe de altă parte tocmai pentru faptul că oraşe precum Cluj-Napoca, Oradea sau Braşov, dar şi zone precum Bucovina sau Maramureşului nu au fost prezente.

Sursa: mediafax.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419