Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Adorian Himcinschi, antrenor Performanța Ighiu, dezamăgit după egalul din turul barajului cu Progresul Pecica

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu a ratat șansa de a tranșa barajul pentru promovarea în Liga a 3-a încă de la partida tur, găzduită de județul Alba, însă fotbaliștii lui baraj Performanta Ighiu - Progresul Pecica 139Adorian Himcinschi s-au întrecut în ratări și au scăpat șansa unei victorii printre degete, după ce arădenii au egalat în ultimele minute ale partidei.

Vizibil afectat de rezultatul partidei, tehnicianul Ighiului s-a declarat dezamăgit de șansa pe care echipa sa a ratat-o, însă a declarat răspicat că la Pecica va fi un meci de totul sau nimic.

Performanța Ighiu a ratat din toate pozițiile și l-a făcut mare pe portarul Progresului Pecica. Acest lucru i-a costat pe ighieni un rezultat favorabil la partida tur, aspect subliniat și de Adorian Himcinschi, antrenorul campioanei județului Alba. ”Cred că este un rezultat nedrept. Am avut numeroase ocazii, însă nu le-am fructificat și am fost taxați. Acesta este fotbalul și așa se întâmplă dacă nu profiți de slăbiciunea adversarului. Eu sunt mulțumit de evoluția băieților mei și cu siguranță vom merge la Pecica cu gândul de a promova”, a precizat Adorian Himcinschi.

Întreaga declarație a antrenorului campioanei din Alba o puteți urmări în materialul video de mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea