Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Acțiune de deszăpezire pe DN75. Utilajele cu lamă și material antiderapant, trimise la fața locului

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 1 februarie, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-a mobilizat și a acționat cu lamă și material antiderapant pe drumul DN75.

Pe DN 75, în urma zilelelor de ninsoare, zăpada s-a depus pe drumuri, îngreunând circulația, o astfel de acțiune fiind necesară.

Utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

O astfel de acțiune s-a desfășurat și la începutul lunii ianuarie în Teiuș, unde ăn urma ninsorii abundente, autoritățile din oraș au început de la primele ore ale zile acțiunile de deszăpezire și curățare a străzilor din localitate, astfel încât traficul să se poată desfășura în deplină siguranță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea