Ziarul Unirea

VIDEO / ACCIDENT mortal pe DN 7, la Vețel, în județul Hunedoara! Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc, iar sora lui este în comă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

ACCIDENT mortal pe DN 7, în Hunedoara! Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc, iar sora lui este în comă.

 

ELIT

Un accident mortal a avut loc sâmbătă pe DN7, în județul Hunedoara. Doi fraţi au fost implicaţi într-un accident cumplit, la Veţel. Maşina în care se aflau a fost lovită din spate de un TIR, fiind proiectată într-un alt TIR care se afla în faţă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7 (E673Deva – Lugoj, în zona localităţii Veţel (judeţul Hunedoara), în această după-amiază, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism.

Echipajul SAJ Hunedoara s-a deplasat la locul accidentului. Din primele informații, în urma impactului, o persoană a decedat și o alta este rănită. Persoana rănită este o tânără, în vârstă de 20 de ani, care a fost preluată de ambulanță și transportată la UPU Deva. Bărbatul decedat era un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care a suferit un traumatism cranian grav, prezentând leziuni incompatibile cu viata. Cele două victime se pare că sunt frați.

„Accident rutier pe Dn 7 soldat cu un om decedat și un altul grav rănit. Pompieri militari specializați în descarcerare, prim ajutor și stingere de la Detașamentul Deva și Secția Ilia intervin la un accident rutier produs în localitatea Vețel în care au fost implicate 2 autotrenuri si 1 autoturism. În urma coliziunii 2 victime, un bărbat și o femeie, au ramas blocați in autovehicul.

Concomitent cu operațiunile de descarcerare s-au desfășurat manevrele de stabilizare a celor doi raniți grav. Bărbatul a fost declarat decedat la locul accidentului, de medicul SAJ, în timp ce femeia a fost transportată în stare de inconstiență la UPU Deva.

Camioanele transportă anvelope și autoturisme”, a comunicat reprezentantul ISU Hunedoara.

Unuia dintre șoferii de tir i s-a făcut rău, la aflarea veștii că un om a murit în urma accidentului și a primit ingrijiri medicale din partea paramedicilor Smurd.