Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO Accident la Șard. Un BMW a derapat şi a acroşat două tinere care se deplasau pe marginea părţii carosabile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident de circulţaie s-a produs marți seara, în jurul orei 19.30, în localitatea Șard. Un autoturism marca BMW a derapat din cauza zăpezii depuse pe carosabil și s-a oprit pe marginea șoselei.

Din primele informaţii reiese că maşina marca BMW a derapat din cauza condiţiilor meteo, mai precis a stratului de zăpadă depus pe carosabil. Autoturismul s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului.

YouTube video

În urma evenimentului rutier o femeie a fost rănită.

UPDATE: La data de 15 ianuarie 2019, în jurul orei 19,30, un tânăr de 25 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 H, pe raza localităţii Şard, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a acroşat două tinere, în vârstă de 17 şi 36 de ani, care se deplasau pe marginea părţii carosabile, în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului, cele două tinere au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât şi victimele accidentului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul cărui cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru a evita implicarea în astfel de evenimente, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să adapteze, în permanenţă, viteza la condiţiile de drum şi le reaminteşte că, în condiţiile unui carosabil acoperit cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau piatră cubică umedă, viteza maximă admisă este de 30 km/h, în localităţi şi 50 km/h în afara acestora.

 Pietonilor le recomandăm să nu circule pe partea carosabilă, iar pe timp de noapte să poarte accesorii fluorescent-reflectorizante pe îmbrăcăminte sau o sursa de lumina, vizibila din ambele sensuri de mers.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea