Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Victimele accidentului aviatic din Apuseni au primit distincţia „Ad Honorem” din partea Colegiului Medicilor din România

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicii implicaţi în accidentul aviatic din Munţii Apuseni şi familia studentei la Medicină, Aura Ion au primit distincţia „Ad Honorem” din partea Colegiului Medicilor din România, în cadrul Adunării Naţionale a Colegiului Medicilor.

La manifestare a participat şi deputatul PSD Alba, Călin Potor care a relatat momentul „hiper emoţionant” în cadrul unei conferinţe de presă: „Aura Ion a fost recompensată cu titlu de membru de onoare al Colegiului Medicilor din România. Acest lucru m-a mişcat mult, pentru că premierea s-a făcut pentru demnitatea cu care cei 5 au dus la bun sfârşit meseria de medic. Timp de două săptămâni s-a vorbit despre ceea ce fac medicii, despre eroism. Aceşti oameni au adus demnitate acestei meserii care este una de top. În ultima vreme medicina a devenit vizibilă doar prin culpă medicală, malpraxis, şpagă şi prin faptul că medicii pleacă în străinătate”, a spus Potor.

Legea sănătăţii, în atenţia lui Potor, la Adunarea Naţională a Colegiului Medicilor din România

Un alt subiect al întâlnirii din cadrul Adunării Naţionale a Colegiului Medicilor din România a fost legea sănătăţii care „are peste o mie de amendamente şi nu mai este o lege. Vom avea o nouă lege a sănătăţii. Voi fi printre cei care se vor bate pentru această lege. O să încercăm sa facem o lege mult mai bună decât cea care am avut-o. Am văzut ce mare e dotarea în ceea ce priveşte sistemul medical  între Capitală şi provincie. Niciodată într-o regiune slab dezvoltată nu va investi nimeni pentru că va găsi o populaţie bolnavă şi nepregătita”, a spus Călin Potor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea