Rămâi conectat

Politică Administrație

Viceprimarul Paul Voicu și consilierii locali ai PNL: Frustrare și neputință, gargară și incompetență – singura ofertă electorală a celor mai mici pesediști din țară, marcă înregistrată PSD Alba, din 1990 până azi

Ziarul Unirea

Publicat

în

În timp ce Alba Iulia cunoaște de ani buni o evoluție spectaculoasă, administrația liberală condusă de primarul Mircea Hava fiind un exemplu recunoscut la nivel național, chiar și de către pesediști luați în serios de propriul partid, gargara micilor securiști din Alba e zgomotul de fundal al fiecărui proiect realizat, al fiecărui pas pe care echipa primăriei îl face spre civilizație și modernizare. 

Dacă în orașele conduse de edili pesediști, din sudul sau estul țării, lucrurile stagnează de zeci de ani, fondurile europene sunt încă o dilemă, iar paragina este cuvântul la ordinea zilei, la Alba Iulia s-au atras cei mai mulți bani europeni pe cap de locuitor, s-a restaurat cea mai mare cetate din România și s-a implementat primul proiect pilot Smart City din țară, făcând din cealaltă capitală un centru de interes atât pentru români, cât și pentru vizitatorii străini.

Sigur că micul procesoman (un individ care dă în judecată pe bandă rulantă profesori și elevi, instituții, clădiri, starea vremii, ghețarii din Antarctica, probabil și propria familie) plătit cu bani grei să-i scrie comunicate în limbaj de lemn rătăcitului deputat PSD Alba, nu vă va spune niciodată că dacă simțiți că intrați în altă țară atunci când treceți Carpații e pentru că dincolo de ei administrația socialistă sufocă orice comunitate, în loc să o ajute să crească. Sigur că, în frustrarea lor, pesediștii din Alba nu vor înceta să manipuleze și să mintă, așa cum au facut-o în cazul regulamentului parcărilor din municipiu când, după ce au votat tarifele reduse la jumătate (adică 2 lei/h, 1 leu/h și 0,50 lei/h) față de proiectul inițial, au ieșit public să anunțe intrarea în vigoare a tarifelor la valoarea întreagă (adică 4 lei/h, 2 lei/h și 1 leu/h). Știm vorba înțeleaptă că “de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere”, dar este datoria noastră să informăm corect și profesionist albaiulienii, așa cum am făcut-o de fiecare dată.

Introducerea parcărilor cu plată în municipiu este o etapă necesară în evoluția comunității noastre, o etapă deja parcursă de alte localități din România, după modelul multor state europene, un pas important pentru o mai bună organizare și gestionare a acestui serviciu. Mai mult, avem convingerea că intrarea în vigoare a acestui regulament va stimula folosirea cu frecvență mai mare a mijloacelor de transport în comun și a bicicletelor, ducând la decongestionarea traficului din oraș. Din consultarea populației am desprins cu toții un consens în favoarea introducerii acestui sistem, cu mențiunea reducerii tarifelor față de propunerea inițială, solicitări la care primarul Mircea Hava și consilierii liberali au răspuns pozitiv, adoptând proiectul într-o formă modificată, cu valori tarifare la JUMĂTATE. Cu toate acestea, consilierii PSD vor în continuare haos și primitivism, încercând și de această dată să ducă în derizoriu o măsură benefică, prin atacuri la persoană și neadevăruri care pentru ei sunt de multă vreme specialitatea casei.

E lesne de înțeles că nu putem și nu puteți avea vreo așteptare de la oameni care nu sunt capabili măcar să-și scrie singuri două vorbe și, evitând să se bâlbăie și în scris, apelează la serviciile unor copii de mingi politice pentru a juca în locul lor un meci ce-i depășește.

Noi, consilierii locali PNL Alba Iulia, nu vom recurge niciodată la strategia țaței din bâlci cu stereotipii și clișee ieftine practicată de cea mai slabă și nesemnificativă organizație PSD din țară pentru că știm că misiunea noastră este cu totul alta și am demonstrat-o în toți acești ani în care albaiulienii ne-au acordat încrederea.

Paul Voicu, președinte PNL Alba Iulia

Consilierii locali ai PNL Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii digitale în comuna Poșaga: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii digitale în comuna Poșaga: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Administrația comunei Poșaga, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevede modernizarea infrastructurii digitale a comunei. Citește și: Microbuze electrice pentru elevii din județul Alba. Licitație lansată în SEAP de Consiliul Județean Potrivit caietului de sarcini […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea