Ziarul Unirea

Viceprimarul Dorin Șerdean organizează prima ediție a Balului Consiliului Local Alba Iulia

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

În data de 21 decembrie, de la ora 20.00, are loc prima ediţie a Balului Consiliului Local Alba Iulia, un eveniment organizat de viceprimarul Dorin Șerdean ”în scopul dezvoltării unei comunităţi puternice care să recunoască şi să sprijine performanţa generată de membrii acesteia”.

Comunitatea, la nivelul reprezentanţilor săi are obligaţia de a recunoaşte şi a sprijini în măsura în care se poate, oamenii care creează plus valoare în domeniile în care activează, ducând astfel mai departe imaginea unui oraş în continuă dezvoltare. Forţa acestei comunităţi, din care facem cu mândrie parte, nu poate creşte fără implementarea unui spirit al recunoştiinţei faţă de oameni care discret dar puternic formează sufletul unui oraş de care suntem cu toţii ataşaţi. Aceste aspecte, menţionate succint aici stau la baza organizării unui eveniment de excepţie pe care dorim să îl transformăm cu voia dumneavoastră într-unui de tradiţie în anii care vor urma. În esenţă cred, ca şi dumneavoastră dealtfel, că indiferent de platforma politică din care facem parte performanţa trebuie apreciată şi că fără ea avem puţine şanse să ne dezvoltăm durabil într-un context regional complicat”, a spus organizatorul în invitația înmânată consilierilor locali din Alba Iulia.

ELIT

Pentru prima ediţie a acestui bal organizat cu sprijinul Allegria, care a pus la dispoziţie în mod gratuit locaţia şi logistica necesară unui eveniment inedit, se are în vedere recunoaşterea excelenţei în cazul tânărului muzician Adrian Precup, student al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, deţinător a numeroase premii de excelenţă în ţară şi străinătate.

Pentru iubitorii de statistică menţionăm faptul că între 2001 şi 2012 tânărul Adrian Precup a obţinut peste 20 de premii la concursurile internaţionale la care a participat. Virtuozitatea şi talentul acestui albaiulian pot fi admirate în cadrul unui concert susţinut de acesta în cadrul primei ediţii a Balului Consiliului Local Alba lulia”, precizează organizatorul.

În acelaşi context, evenimentul din 21 decembrie îşi propune să sprijine lansarea unei lucrări ştiinţifice de excepţie în domeniul arheologiei cu numele „Plant species within the diet of prehistoric communities from Transylvania” – editura Mega, Cluj Napoca, sub semnătura dr. Beatrice Ciută, cercetător ştiinţific în cadrul Universităţii 1 decembrie 1918 Alba lulia.

Pentru aceiaşi iubitori de statistică, menţionăm faptul că cercetătorul ştiinţific în cauză a condus în ultimii ani proiecte de cercetare care au rămas de referinţă în acest domeniu. Menţionăm de asemenea şi faptul că din activitatea domniei sale nu lipsesc sute de articole de specialitate şi zeci de conferinţe susţinute în cele mai importante centre universitare din ţară şi străinătate”, explică Dorin Șerdean.

Preţul unei invitaţii la eveniment este de 100 de lei de persoană, fondurile strânse urmând să sprijine activitatea celor doi membri ai comunităţii albaiuliene.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

Mai bine ati organiza un Revelion al pensionarilor d-le Serdean 19 decembrie 2012 at 11:09

D-le Serdean mai bine de ati gasi un spatiu mare pentru ca sa organizati Revelionul pensionarilor si somerilor albaiuleni si atunci sa vezi ,,iubire pentru d-voastra,, !Baga si asta vere….

dan 19 decembrie 2012 at 20:13

asta e tot ce mai lipsea ca doar n-o tineti din bal in bal de vreo luna de zile. dar ce sa mai zici. atat poate PPDD

Comentariile sunt oprite