Rămâi conectat

Politică Administrație

Viceprimarul Dorin Șerdean organizează prima ediție a Balului Consiliului Local Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 21 decembrie, de la ora 20.00, are loc prima ediţie a Balului Consiliului Local Alba Iulia, un eveniment organizat de viceprimarul Dorin Șerdean ”în scopul dezvoltării unei comunităţi puternice care să recunoască şi să sprijine performanţa generată de membrii acesteia”.

Comunitatea, la nivelul reprezentanţilor săi are obligaţia de a recunoaşte şi a sprijini în măsura în care se poate, oamenii care creează plus valoare în domeniile în care activează, ducând astfel mai departe imaginea unui oraş în continuă dezvoltare. Forţa acestei comunităţi, din care facem cu mândrie parte, nu poate creşte fără implementarea unui spirit al recunoştiinţei faţă de oameni care discret dar puternic formează sufletul unui oraş de care suntem cu toţii ataşaţi. Aceste aspecte, menţionate succint aici stau la baza organizării unui eveniment de excepţie pe care dorim să îl transformăm cu voia dumneavoastră într-unui de tradiţie în anii care vor urma. În esenţă cred, ca şi dumneavoastră dealtfel, că indiferent de platforma politică din care facem parte performanţa trebuie apreciată şi că fără ea avem puţine şanse să ne dezvoltăm durabil într-un context regional complicat”, a spus organizatorul în invitația înmânată consilierilor locali din Alba Iulia.

Pentru prima ediţie a acestui bal organizat cu sprijinul Allegria, care a pus la dispoziţie în mod gratuit locaţia şi logistica necesară unui eveniment inedit, se are în vedere recunoaşterea excelenţei în cazul tânărului muzician Adrian Precup, student al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, deţinător a numeroase premii de excelenţă în ţară şi străinătate.

Pentru iubitorii de statistică menţionăm faptul că între 2001 şi 2012 tânărul Adrian Precup a obţinut peste 20 de premii la concursurile internaţionale la care a participat. Virtuozitatea şi talentul acestui albaiulian pot fi admirate în cadrul unui concert susţinut de acesta în cadrul primei ediţii a Balului Consiliului Local Alba lulia”, precizează organizatorul.

În acelaşi context, evenimentul din 21 decembrie îşi propune să sprijine lansarea unei lucrări ştiinţifice de excepţie în domeniul arheologiei cu numele „Plant species within the diet of prehistoric communities from Transylvania” – editura Mega, Cluj Napoca, sub semnătura dr. Beatrice Ciută, cercetător ştiinţific în cadrul Universităţii 1 decembrie 1918 Alba lulia.

Pentru aceiaşi iubitori de statistică, menţionăm faptul că cercetătorul ştiinţific în cauză a condus în ultimii ani proiecte de cercetare care au rămas de referinţă în acest domeniu. Menţionăm de asemenea şi faptul că din activitatea domniei sale nu lipsesc sute de articole de specialitate şi zeci de conferinţe susţinute în cele mai importante centre universitare din ţară şi străinătate”, explică Dorin Șerdean.

Preţul unei invitaţii la eveniment este de 100 de lei de persoană, fondurile strânse urmând să sprijine activitatea celor doi membri ai comunităţii albaiuliene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 29 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea