Rămâi conectat

Actualitate

Viceprimarul Adrian Bogdan şi Dorin Nistor, candidatul PDL pentru funcţia de primar, au vizitat cei mai săraci oameni din municipiul Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chiar în Joia Mare, la Sebeş a avut loc o manifestare caritabilă şi creştinească, organizată de viceprimarul municipiului Adrian Bogdan şi de candidatul PDL la fotoliul de primar al municipiului, Dorin Nistor. În cartierul Kogălniceanu cei doi au împărţit peste 100 de pungi cu ajutoare, fără măcar a pomeni ceva despre candidatura lor sau despre partidul din care fac parte. Gestul a fost, astfel, îmbogăţit simbolic. Ba chiar mai mult, cei doi lideri au vizitat două dintre cele mai nevoiaşe persoane de pe raza administrativă a municipiului Sebeş. Una dintre acestea este Simona Mărginean, care domiciliază împreună cu soţul şi cu cei 9 copii într-un bloc de nefamilişti din Petreşti, în nişte condiţii greu de descris. Aceasta a primit de la viceprimarul Adrian Bogdan suma necesară unei deplasări la Cluj Napoca, în scop medical. De menţionat faptul că Simona Mărginean a apelat la mai mult persoane din partea cărora a primit doar promisiuni, iar atunci când în cele din urmă a apelat la primarul Liviu Mugurel Sârbu, acesta i-a recomandat să meargă s-o ajute… „chelnerul” (adică viceprimarul Bogdan).
A doua persoană vizitată de cei doi a fost Maria Şerban, din cartierul Kogălniceanu, care, la cei 67 de ani ai săi suferă de mai multe afecţiuni, care aproape că o izolează de lume. Ea este pe jumătate lipsită de vedere, are diabet, mielopatie vertebro-vasculară, parapareză flască, arteriopatie diabetică etc. Cu alte cuvinte se deplasează cu mare dificultate din pricina afecţiunii de la coloana vertebrală, precum şi din pricina faptului că nu mai vede aproape deloc (nici nu mai recunoaşte persoanele din jurul ei). Cu toate acestea, pentru ea nu s-a luat decizia acordării gardului I de handicap, cu însoţitor, aşa că trebuie să apeleze la ajutor din partea vecinilor şi a fraţilor săi de credinţă. Ea a primit alimente din partea viceprimarului Adrian Bogdan şi din partea lui Dorin Nistor, dar, ca să fim sinceri, în acest caz primarul Mugurel Sârbu i-a promis că o va ajuta cu o maşină care s-o ducă în curând la aeroport de unde va pleca spre Spania, pentru a beneficia de tratament şi pentru a-şi vedea copiii şi nepoţii care se află acolo, la lucru!
Fapte bune de la oameni buni, cu atât mai mult cu cât, repet, nu s-a pomenit nicio clipă de vreun partid sau de vreun vot, ceea ce am putut constata personal. Pentru că astfel de gesturi nu se condiţionează electoral… (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii În căutare de bani pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul trimite ANAF-ul după contribuabilii suspectați că nu-și declară sursele de venit. Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a luat, din nou, la ochi pe românii care fac bani din chirii. „Autoritățile de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea