Rămâi conectat

Sport

Vezi care sunt cele trei echipe calificate în Liga a IV-a. Echipa cu cel mai bun atac nu promovează!

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înainte cu o etapă de terminarea campionatului în Liga a V-a se cunosc toate echipele promovate. După Industria Galda de Jos şi Mureşul Vinţu de Jos motiv pentru deschiderea şampaniei are şi Perla Jidvei care este matematic în Liga a IV-a.

În cadrul Seriei 1 din Liga a V-a liderul Perla Jidvei a adunat 65 de puncte în urma a 22 victorii două rezultate de egalitate şi două înfrângeri. Jucătorii nou promovatei au marcat 102 goluri şi au primit 22. Sigura luptă din Liga a V-a  Seria 1 este pentru ocuparea poziţiei secunde disputată între Unirea Cergău (60 puncte) şi Viitorul Biia (59 puncte).

În Seria a doua lucrurile sunt cât se poate de clare. Ultimul meci din campionat perlapentru Industria Galda de Jos rămâne o pregătire oficială pentru Liga a IV-a. În acest campionat echipa din Galda a învins în 22 meciuri, a pierdut o singură dată, a marcat 101 goluri şi a primit doar 13. Locul 2 este ocupat de FC Miceşti (50 puncte), iar ultima treaptă a podiumului de Sportul Livezile (44).

Liderul Seriei a treia, Mureşul Vinţu de Jos a adunat 56 puncte înregistrând 18 victorii, două rezultate de egalitate şi o singură înfrângere. Deşi nu a avut un atac la fel de bun ca şi celelalte promovate în Liga a IV-a, Mureşul Vinţu de Jos a marcat de 68 de ori şi a primit 14 goluri. Ocupanta locului 2, CSO Cugir II (51 puncte) este echipa cu cel mai bun atac din Liga a V-a marcând de 104 ori. Lupta pentru locul 3 este între Colorado Şpring şi Hidromecanica Şugag.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea