Vezi care sunt cele trei echipe calificate în Liga a IV-a. Echipa cu cel mai bun atac nu promovează!

Paul Voicu - Primar 2020

Înainte cu o etapă de terminarea campionatului în Liga a V-a se cunosc toate echipele promovate. După Industria Galda de Jos şi Mureşul Vinţu de Jos motiv pentru deschiderea şampaniei are şi Perla Jidvei care este matematic în Liga a IV-a.

În cadrul Seriei 1 din Liga a V-a liderul Perla Jidvei a adunat 65 de puncte în urma a 22 victorii două rezultate de egalitate şi două înfrângeri. Jucătorii nou promovatei au marcat 102 goluri şi au primit 22. Sigura luptă din Liga a V-a  Seria 1 este pentru ocuparea poziţiei secunde disputată între Unirea Cergău (60 puncte) şi Viitorul Biia (59 puncte).

ELIT

În Seria a doua lucrurile sunt cât se poate de clare. Ultimul meci din campionat perlapentru Industria Galda de Jos rămâne o pregătire oficială pentru Liga a IV-a. În acest campionat echipa din Galda a învins în 22 meciuri, a pierdut o singură dată, a marcat 101 goluri şi a primit doar 13. Locul 2 este ocupat de FC Miceşti (50 puncte), iar ultima treaptă a podiumului de Sportul Livezile (44).

Liderul Seriei a treia, Mureşul Vinţu de Jos a adunat 56 puncte înregistrând 18 victorii, două rezultate de egalitate şi o singură înfrângere. Deşi nu a avut un atac la fel de bun ca şi celelalte promovate în Liga a IV-a, Mureşul Vinţu de Jos a marcat de 68 de ori şi a primit 14 goluri. Ocupanta locului 2, CSO Cugir II (51 puncte) este echipa cu cel mai bun atac din Liga a V-a marcând de 104 ori. Lupta pentru locul 3 este între Colorado Şpring şi Hidromecanica Şugag.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

Flory 4 iunie 2013 at 15:08

Cugir a avut cel mai bun atac pentru ca a folosit in meciurile importante jucatori de la cso I.Vintul a avut cea mai buna aparare despre asta nu se scrie…..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...