Rămâi conectat

Sport

Veste tristă pentru CS Ocna Mureş şi fotbalul din Alba, s-a stins antrenorul Gicu Domşa!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veste tristă pentru fotbalul din judeţ şi din Ocna Mureş, astăzi s-a stins din viaţă antrenorul Gicu Domşa, la nici 65 de ani, în urma unui atac de cord!Gicu Domsa Soda Ocna Mures

Neobositul descoperitor de talente din urbea ocnamureşeană a şlefuit talente precum Ovidiu Maier, Mircea Stanciu, prin mâinile sale trecând generaţii întregi de fotbalişti ocnamureşeni.

Era ca un tată pentru mine. Nu ne-am certat niciodată, ne-am înţeles din priviri”, a spus printre lacrimi Ovidiu Maier. Grigore Domşa nu s-a simţit bine în ultimele zile, a refuzat să meargă la doctori, fiind descoperit astăzi de apropiaţi.

Lumea fotbalului din judeţ este mai săracă fără „nea Gicu”, un antrenor neobosit, modest şi preocupat mereu să identifice „speranţele”, să caute diamantele, în ciuda problemelor finaciare de care s-a lovit în ultimii ani.

CS Ocna Mureş este alături de familia îndoliată şi îi transmite Condoleanţe. Rămas bun Gicule… Dumnezeu să te odihnească în pace!

*Înmormântarea, vineri la ora 13.00, moment de reculegere la meciurile din weekend

Înmormântarea va fi vineri, 30 octombrie, la ora 13.00, la Ocna Mureş, iar în memoria sa, AJF Alba a deciss ca înaintea jocurilor din weekend să fie păstrat un moment de reculegere.

„Gicu Domsa, a reprezentat pentru fotbalul din Ocna Mures un reper, o dovada ca marea performanta poate veni si de la un oras de provincie, ca talentul, pasiunea si munca sustinuta stau la baza succesului.

Gicu Domsa, unul dintre cei mai mari antrenori de fotbal din Ocna Mures, a murit, astazi 28 octombrie 2015, lasand in urma un gol imens.  Destinul lui Gicu Domsa s-a confundat cu cel al fotbalului din Ocna Mures. De numele lui se leaga performantele unor fotbalisti ocnamureseni care au contat in fotbalul romanesc – Ovidiu Maier, Mircea Stanciu, Tibi Balan, sunt doar cativa, dintre cei care ii datoreaza in mare masura, performantele sportive.

Sunt convins ca antrenorul Gicu Domsa ar mai fi avut multe de spus, ca experienta si talentul sau, ar mai fi descoperit si format fotbalisti, dar firul vietii lui, din pacate, s-a sfarsit.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 

Marius Stincel

Director

CS Ocna Mures

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea