Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vasile Ursu cere daune morale de 100.000 de lei Performanţei Ighiu! Motivarea procesului de la Tribunalul Alba: îmbolnăvirea din cauza rezilierii contractului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vasile Ursu, fost director sportiv şi antrenor principal în toamna trecută la divizionara terţă Performanţa Ighiu a dat în judecată fostul club, solicitând daune morale în valoare de 100.000 de lei, motivându-şi demersul prin faptul că s-a îmbolnăvit după ce i s-a reziliat contractul, în luna aprilie a acestui an!

Despărţirea acestuia de Performanţa Ighiu, petrecută la începutul anului, a atras după sine un proces inedit în lumea fotbalului din Alba!

Este un nou litigiu al Performanţei Ighiu, după cel cu Naţional Sebiş, cazul „Keita”, soluţionat de FRF abia săptămâna trecută, după mai bine de 7 luni.

Vasile Ursu nu a dorit să comenteze acest caz în mod oficial.

Astfel, la Tribunalul Alba, în 19 mai, s-a înregistrat dosarul nr. 3443/107/2017 având ca obiect „contestaţie decizie de concediere nr. 1/20.04.2017; 100.000 de lei”, între reclamantul Vasile Emil Ursu, Asociaţia Club Sportiv Performanţa Ighiu având calitatea de pârât, primul termen al procesului fiind în 20 septembrie 2017.

Vasile Ursu s-a despărţit de Performanţa Ighiu în acest an, după preluarea clubului Performanţa Ighiu de către Armando Popescu şi, înaintea rezilierii înţelegerii, a solicitat să-i fie achitate salariile pe trei luni (noiembrie, decembrie şi ianuarie), dar şi alţi bani.

Vasile Ursu susţine în demersul său că a fost conform documentelor antrenor principal al echipei Performanţa Ighiu în perioada 12 octombrie 2016 – 30 iunie 2017, iar desfacerea contractului individual de muncă nu a fost legală, solicitând instanţei să constate nulitatea absolută a deciziei din 20 aprilie şi să dispună anularea acesteia.

Noi am avut o singură întâlnire cu Vasile Ursu, după ce am preluat clubul şi înaintea începerii returului. Din ce am discutat atunci, erau mai multe categorii de cheltuieli invocate, de genul masa fotbaliştilor, chiria jucătorilor, echipament etc, unele dintre ele certe, dar şi salariile sale pe trei luni. Am acceptat să-i plătim salariul pe luna noiembrie, firesc, întrucât în celelalte două a fost pauză, eram de acord să semnăm hârtiile că ne asumăm respectivele datorii, ne luasem angajamentul că îl vom plăti în momentul în care ni se vor vira banii de la Primăria Ighiu. Căzuse de acord asupra unei soluţii, apoi nu s-a mai prezentat pentru a semna documentele, motivând că a fost plecat în data când l-am chemat şi de aici a rezultat acest caz”, a spus Armando Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea