Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Vasile Crişan: UNPR Alba este alături de cetăţenii fără iahturi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Prim-vicepreşedintele UNPR Alba, Vasile Marius Crişan, a declarat că imediat după Sărbătorile de Paşte, partidul din care face parte va pune în dezbaterea Camerei Deputaţilor şi va supune votului proiectul de lege privitor la taxarea averilor foarte mari.
”UNPR consideră că a venit clipa ca fiecare partid să spună clar, prin intermediul votului, cum se poziţionează faţă de propunerea UNPR de taxare a averilor foarte mari. În momentul votului, românii vor vedea cine va vota pentru adoptarea proiectului şi cine va fi împotrivă”, a declarat Crişan.
În momentul de faţă, această iniţiativă legislativă a UNPR a obţinut toate avizele necesare şi beneficiază de suportul coaliţiei. Iniţiativa a trecut de Senat şi se află în faza finală de avizare la Camera Deputaţilor, care este şi forul decizional.
”Din punctul meu de vedere, într-o perioadă de criză cum este aceasta pe care o traversăm, oamenii care au mai mult, oamenii cu averi foarte mari, trebuie să contribuie mai mult decât românii cu venituri modeste. Legea propusă de UNPR are doar efecte pozitive. În plus de asta, românii înstăriţi trebuie să fie solidari şi să-i ajute pe cei aflaţi în dificultate prin intermediul acestei taxe de 1 la sută pe avere”, susţine prim-vicepreşedintele UNPR Alba, Vasile Marius Crişan.
Crişan a mai precizat că aşteaptă ca toţi parlamentarii, indiferent de culoarea politică, să arate că le pasă de români şi să voteze taxa pe averile foarte mari propusă de UNPR. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea