Rămâi conectat

Actualitate

Vârsta de pensionare pentru MILITARI și POLIȚIȘTI, ridicată la 63 de ani – potrivit unui proiect de lege

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vârsta de pensionare pentru MILITARI și POLIȚIȘTI, ridicată la 63 de ani – potrivit unui proiect de lege

Un senator din județul Constanța le-a pus gând rău militarilor și polițiștilor. Mai precis, potrivit unei inițiative legislative, parlamentarul își dorește să ridice vârsta de pensionare a acestora.

Deși Guvernul și Comisia pentru Muncă, familie și protecție socială au dat aviz negativ pentru proiectul în cauză, acesta a ieșit din Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională cu aviz favorabil, plus câteva amendamente. Potrivit proiectului, vârsta standard de pensionare pentru limita de vârstă este 63 de ani, din care se pot scădea maxim 10 ani, în funcție de vechimea în sistem.

Potrivit acestui proiect, toți militarii și polițiștii născuți după 1979 vor putea ieși la pensie după anul 2039.

Cel mai probabil inițiativa legislativă va rămâne doar la stadiul de proiect pentru ca ea întâmpina o opoziție puternică din partea cadrelor militare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea