Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Val de reacții pozitive din partea membrilor și susținătorilor PSD, după ce primarul Gabriel Pleșa s-a pozat cu premierul Ciolacu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Val de reacții pozitive din partea membrilor și susținătorilor PSD, după ce primarul Gabriel Pleșa s-a pozat cu premierul Ciolacu

O postare recentă pe Facebook a primarului din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a stârnit un val de reacții pozitive din partea membrilor și simpatizanților Partidului Social Democrat. În postarea sa, primarul Pleșa a abordat subiectul implicării sale politice și a priorităților sale în ceea ce privește dezvoltarea orașului.

Primarul Pleșa și-a început mesajul menționând că prioritatea sa principală este să ducă la bun sfârșit proiectele pentru Alba Iulia, indiferent de preferințele politice ale electoratului.

Cu toate acestea, în contextul unor zvonuri privind o posibilă schimbare de partid, Pleșa a dorit să lămurească situația. El a subliniat că orice discuție sau întâlnire pe care le-a avut cu decidenții politici, indiferent de culoarea lor politică, a fost întotdeauna pentru binele municipiului Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, vizită la premierul Marcel Ciolacu! „Îi mulțumesc pentru deschiderea avută și pentru ajutorul promis”

Cel mai important aspect al postării a fost menționarea unei discuții recente cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, despre proiecte locale și dezvoltarea comunității. Primarul Pleșa și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul promis și a asigurat că prioritatea sa rămâne Alba Iulia și locuitorii săi.

Reacțiile la această postare au fost pozitive într-un mod covârșitor și au provenit din diferite colțuri ale PSD:

Voicu Vuscan, om de afaceri, a subliniat importanța interesului comun asupra orgoliilor personale și a felicitat primarul pentru curajul de a spune lucrurile așa cum sunt și pentru implicarea sa în dezvoltarea orașului.

Radu Cristian, președintele PSD Sebeș, și-a exprimat la rândul său felicitările pentru alegerea făcută de primar

Lucian Blaga, consilier local PSD Sebeș, a salutat primarul ca parte a unei echipe puternice și unite

Pagina PES activists Central și Pagina Sustin Diaspora Social democrată au lăudat decizia primarului Pleșa de a se alătura PSD-ului, văzând-o ca o oportunitate pentru modernizarea orașului și susținerea proiectelor sale pentru binele comunității.

Pagina In inima mea este PSD a felicitat primarul pentru verticalitatea sa și i-a urat succes în drumul său alături de PSD.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea