Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO| Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, vizită la premierul Marcel Ciolacu! „Îi mulțumesc pentru deschiderea avută și pentru ajutorul promis”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, vizită la premierul Marcel Ciolacu! „Îi mulțumesc pentru deschiderea avută și pentru ajutorul promis”

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, și-a exprimat angajamentul ferm față de dezvoltarea orașului și a clarificat zvonurile referitoare la posibila sa schimbare de partid într-o postare pe Facebook.

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare, Pleșa a subliniat că principala sa prioritate este finalizarea proiectelor pe care le-a început în ciuda scăderii în preferințele electoratului, din cauza unui amplu proiect de mobilitate urbană care a stârnit controverse. El a subliniat că pentru el, politica nu este o prioritate, ci dezvoltarea orașului Alba Iulia.

Primarul a explicat că de-a lungul timpului nu a ezitat să călătorească la București pentru a obține finanțare și sprijin pentru proiectele orașului, indiferent de culoarea politică a decidenților. El a argumentat că, pentru ca Alba Iulia să se dezvolte, este necesar să obțină fonduri din surse multiple, inclusiv din fonduri europene și bugetul de stat, pe lângă bugetul local.

Într-un gest de deschidere și colaborare, Gabriel Pleșa a dezvăluit că s-a întâlnit recent cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, pentru a discuta despre proiectele locale și ambițiile de dezvoltare ale comunității din Alba Iulia. El a mulțumit prim-ministrului pentru sprijinul promis și l-a asigurat că interesul său principal rămâne Alba Iulia și locuitorii săi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea