Val de infracțiuni rutiere în Alba, de sărbători: Șoferi beți sau fără permis de conducere, depistați de către polițiștii din Alba

Polițiștii din Alba au depistat, în acest weekend, mai mulți șoferi care se aflau în trafic fiind sub influența băuturilor alcoolice sau fără să dețină permis de conducere. Alcoolemia record din acest weekend este de 0,84 mg/l alcool pur în sânge.

La data de 24 decembrie 2020, în jurul orei 21,00, polițiștii de siguranță publică din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din comuna Sântimbru, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Turnătorii din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 24 decembrie 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii din Sebeș, l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din Sebeș în timp ce conducea un autoturism, pe strada George Coșbuc, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 25 decembrie 2020, în jurul orei 03,00, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din localitatea Aiudul de Sus, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bisericii din Teiuș, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

La data de 25 decembrie 2020, în jurul orei 19,00, polițiștii din Daia Română l-au depistat pe un bărbat de 60 de ani, din comuna Ohaba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,64 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 25 decembrie 2020, în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din Sebeș în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67C, pe raza localității Săsciori, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul cu permisul reținut.

La data de 26 decembrie 2020, în jurul orei 05.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67C, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 25 decembrie 2020, în jurul orei 08.40, polițiștii din Zlatna l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din comuna Stremț, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74, pe raza orașului Zlatna, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 31 ianuarie – 5 februarie 2021

Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 31  ianuarie – 5 februarie 2021… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a fost RENOVATĂ pentru iubitorii de carte, cu dizabilități

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba este instituția publică de cultură care are rolul de a gestiona documente și baze de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română, sărbătorit la 98 de ani de reprezentanți ai Armatei Române și oficialități

Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română a fost omagiat la împlinirea venerabilei vârste de 98 de ani de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

13 ianuarie: Exponatul lunii la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Depozitul de bronzuri de la Gâmbaș

Miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 1100, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisat exponatul lunii ianuarie: Depozitul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

67 de persoane sancționate de către polițiștii din Alba pentru nerespectarea măsurilor și normelor de protecție împotriva COVID-19. Activățile de verificare ale IPJ Alba continuă

Continuă activitățile Inspectoratului de Poliție Județean Alba în vederea verificării modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro