Val de INFRACȚIUNI pe șoselele din județul Alba, în acest weekend. Șoferi băuți la volan și fără permis, depistați de către polițiști

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Val de infracțiuni pe șoselele din județul Alba, în acest weekend. Șoferi băuți la volan și fără permis, depistați de către polițiști. Mai mulți șoferi au fost depistați, de către polițiștii din Alba, punând în pericol siguranța în trafic.

La data de 31 iulie 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 31 iulie 2020, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 21 ani, din comuna Lunca Mureșului, în timp ce conducea un moped, pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 02 august 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, l-au depistat pe un bărbat de 31 ani, din comuna Daia Română, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, pe DJ 106 I, pe raza comunei Berghin și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.

La data de 02 august 2020, în jurul orei 14.40, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, l-au depistat pe un bărbat de 51 ani, din comuna Fărău, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 D, pe raza localității Vama Seacă, care tracta o remorcă neînmatriculată.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 02 august 2020, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din localitatea Gâmbaș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Iuliu Maniu din Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de șofer, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 02 august 2020, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419