Val de DECESE în rândul cadrelor medicale din Arad: Trei asistente au DECEDAT din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Într-o postare în mediul online, un jurnalist din Arad a scris despre situația dramatică a spitalelor din Slatina și Balș: trei asistente medicale au murit în ultimele 24 de ore, răpuse de noul coronavirus. Situația îngrijorătoare a pandemiei continuă să producă stres în  rândul medicilor din toată țara.

,, Trei asistente medicale, de la spitalele din Slatina și Balș și de la Ambulanța Arad, au murit în ultimele 24 de ore, după ce au fost confirmate cu Covid-19, a anunțat marți Federația Solidaritatea Sanitară.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„În doar 24 ore, din nefericire, trei colege au pierdut lupta cu Covid-19 după ce, la rândul lor, au îngrijit și salvat zeci de pacienți de această boală”, a transmis federația.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit acesteia, este vorba de o asistentă medicală de 48 de ani de la Secția de Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență Slatina, care a murit marți, de o altă asistentă de 47 de ani de la Secția Boli Interne a Spitalului Orășenesc Balș și de o asistentă de 48 de ani de la substația Ineu a Serviciului de Ambulanță Județean Arad, ambele decedate luni.” A transmis pe pagina de socializare jurnalistul Radu Tudor

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419