Rămâi conectat

Economie

Urban Logistic Transilvania SRL – informează privind finalizarea activităților în proiectul „Îmbunătățirea competitivității SC URBAN LOGISTIC TRANSILVANIA SRL prin achiziția de utilaje performante”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

Privind finalizarea activităților în proiectul Îmbunătățirea competitivității S.C. URBAN LOGISTIC TRANSILVANIA S.R.L. prin achiziția de utilaje performante”. Proiectul a fost prevăzut a se derula în perioada 1.06.2019 și până la data de 31.12.2021.

Proiectul „Îmbunătățirea competitivității S.C. URBAN LOGISTIC TRANSILVANIA S.R.L. prin achiziția de utilaje performante” finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către  URBAN LOGISTIC TRANSILVANIA SRL și are o valoare totală de 1.386.809,53 lei, din care 928.770,88lei reprezintă finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

În urma implementării, prin activitățile realizate în proiect, s-au realizat următoarele:

–  Achiziționarea a 3 mijloace fixe performante, și anume: Un EXCAVATOR PE ȘENILE, un BULDOEXCAVATOR, și un TURN ILUMINARE.

–  S-au creat 5 noi locuri de muncă din care un loc de muncă din categoriile defavorizate,

Impactul proiectului la nivelul localității/regiunii este dat de faptul că prin această investiție societatea comercială va putea asigura executarea lucrarilor de pregatire a terenului în timpi optimi și la un nivel calitativ superior și a unui turn iluminare pentru a asigura iluminarea șantierului pe timpul nopții; acestea contribuind la dezvoltarea caracterului inovativ al activității prin îmbunătățirea procesului de execuție și a lucrărilor executate, având la baza rezultatele unor tehnologii de ultimă generație, determinând prin noile contracte reinvestirea resurselor financiare încasate în comunitatea locală aducând în felul acesta un aport la dezvoltarea acesteia, și implicit, la crearea de noi locuri de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Datoria externă a României a EXPLODAT în luna ianuarie 2024: A crescut cu 4,314 miliarde euro

Unirea Ziarul

Publicat

în

Datoria externă a României a EXPLODAT în luna ianuarie 2024: A crescut cu 4,314 miliarde euro Datoria externă totală a crescut, în ianuarie 2024, cu 4,314 miliarde euro, până la 173,126 miliarde euro, iar deficitul de cont curent s-a majorat cu 78,7%, la 1,358 miliarde euro, informează vineri Banca Naţională a României printr-un comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea