// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE/ VIDEO – ȘTIREA TA: Autobuz care scoate sunete de parcă merge pe șine și lasă dâre de fum negru, pe străzile din Alba Iulia

Dacă nu ați văzut până acum un autobuz care să se audă ca și cum ar circula pe șine, îl puteți găsi la Alba Iulia. Un cetățean ne-a trimis o filmare cu un autobuz care scoate sunete aproape la fel  și lasă în urmă dâre de fum negre.  Acesta spune că seamănă mai degrabă cu o ”locomotivă cu aburi”.  

”Am ieșit astăzi la o plimbare cu bicicleta și am dat de acest autobuz care, mai degrabă, este o locomotivă cu aburi”, ne-a scris cetățeanul.

Mai jos, filmulețul primit pe adresa redacției:

UPDATE: Referitor la sesizarea de mai sus, reprezentantul AIDA-TL (care supraveghează desfășurarea în cele mai bune condiții a transportului public din Alba Iulia) a precizat că autovehiculul respectiv a fost surprins în timp ce se îndrepta către garaj, fiind retras de pe traseu tocmai din cauza defecțiunii apărute și înlocuit imediat cu un alt autobuz. În prezent mașina se află în parcul auto al firmei iar piesa defectă a fost trimisă la Cluj, pentru reparații.

”Așa cum ați observat în decursul anilor, ne străduim să le asigurăm locuitorilor municipiului Alba Iulia un transport în comun la standarde cât mai apropiate de țările din UE. Autobuzul a fost retras de pe traseu și înlocuit imediat ce a apărut defecțiunea. Ne pare rău dacă în cele câteva minute, în care acesta a rulat pe străzile municipiului până la garaj, le-a creat neplăceri cetățenilor”, a spus reprezentantul AIDA-TL.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la UPDATE/ VIDEO – ȘTIREA TA: Autobuz care scoate sunete de parcă merge pe șine și lasă dâre de fum negru, pe străzile din Alba Iulia

  1. proprietar 13.06.2017 la 14:40

    La data filmarii nu se indrepta spre garaj , a avut curse in oras, a oprit in statie la Munteanu si mai departe la fel. Este in oras de mai multe zile si face curse .