Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO| PERCHEZIȚII în Sibiu la persoane bănuite de furtul unui autoturism de 20 000 de euro, din Alba. Câți suspecți vor merge la audieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această dimineaţă, poliţiştii din Alba efectuează 6 percheziţii la persoane bănuite de furtul unui autoturism. În luna august a anului 2020 ar fi sustras, din Alba Iulia, un autoturism în valoare de 20.000 de euro. Trei persoane vor fi conduse la audieri.

La data de 17 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 6 percheziţii, toate în județul Sibiu, la domiciliile unor persoane bănuite de furtul unui autoturism și la sediile unor societăți comerciale administrate de acestea.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că la sfârșitul lunii august a anului 2020, trei persoane, vizate de anchetă, ar fi sustras un autoturism, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, din parcarea unui bloc de locuințe din municipiul Alba Iulia.

Cele 3 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

YouTube video

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigații criminale, participă polițiștii de investigare a criminalităţii economice și polițiștii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

UPDATE IPJ ALBA: În urma perchezițiilor efectuate azi de polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Alba, la persoane bănuite de furtul unui autoturism, au fost identificate și indisponibilizate mai multe componente de autoturisme în legătură cu care există suspiciunea că provin din activități infracționale. Trei persoane au fost conduse la sediul IPJ Alba, pentru audieri. Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea