Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Tentativă de suicid la Sebeș – un bărbat s-a împușcat cu o armă de vânătoare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 56 de ani din Sebeș a fost transportat de urgență la Spital după ce a încercat să se sinucidă.

Potrivit polițiștilor acesta s-a împușcat cu o armă de vânătoare, în grădina casei.

Rănile provocate sunt deosebit de grave, bărbatul fiind în stare de inconștiență în momentul în care a fost preluat de personalul medical al ambulanței.

UPDATE: Bărbatul lucrează ca lăcătuș mecanic, este vânător autorizat și deține arma în mod legal. Acesta s-a împușcat în zona pieptului iar pentru investigații și tratament medical de specialitate a fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD care l-a preluat și îl transportă la Tg. Mureș.

Conform informațiilor de la IPJ Alba împușcătura a fost auzită de un vecin care a sunat la 112. În momentul în care a fost găsit bărbatul avea lângă el o lumânare aprinsă. Incidentul a avut loc în grădina unei locuințe de pe str. Răchitei.

UPDATE 2:Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că A.I., de 56 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce se afla în gradina locuinţei sale, a încercat să se sinucidă cu o armă de vânătoare, deţinută în mod legal, împușcându-se în zona toracică.

Victima a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportată la spitalul din Sebeş, ulterior fiind preluată de un elicopter SMURD care a transportat-o la un spital din Târgu Mureş.

Cu ocazia cercetării la faţa locului nu a fost găsit nici un bilet prin care bărbatul să-şi fi explicat gestul ci doar o lumânare pe care acesta a aprins-o înainte de a încerca să-şi ia viaţa. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea