Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Pasagerul unui autoturism a spart geamul altei mașini deoarece șoferul acesteia a pus în pericol viața unor pietoni și traficul rutier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pasagerul unui autoturism a spart, miercuri, geamul lateral dreapta al altei mașini, din cauza că șoferul acesteia conducea haotic, crezând că este băut și considerând că astfel pune în pericol siguranța traficului. Inițial, acesta a încercat să-l convingă frumos să se dea jos din mașină, însă nu a reușit.

Miercuri, în trafic, a avut loc un incident mai puțin obișnuit, situație cu care Poliția nu se confruntă în fiecare zi.

Pasagerul unui autoturism s-a dat jos din mașină, iar în sensul giratoriu de pe strada Doinei din Alba Iulia, a spart geamul unei alte mașini, astfel încât șoferul acesteia să nu mai poată pleca din loc, iar la fața locului a venit poliția.

”Noi am avut un apel pe 112 potrivit căruia un autovehicul circula haotic prin oraș. Persoana care a făcut apelul e acela care i-a spart geamul. Circula haotic, a crezut că este băut, a trecut prin niște zone și a pus în pericol siguranța traficului. A oprit în sensul acela giratoriu având roțile sparte”, potrivit Poliției Alba.

Șoferul căruia i s-a sparte geamul nu a vrut să depună plângere la poliție pentru distrugere.

Acesta a declarat polițiștilor că suferă de o boală din cauza căreia a condus haotic.

Bărbatul care i-a spart geamul a dorit, prin acest gest, să fie sigur că șoferul în cauză nu se va mai pune în mișcare, considerând că există posibilitatea reală de a produce un accident/incident.

De asemenea, potrivit unui martor, șoferul căruia i-a fost spart geamul a trecut pe roșu, a dat peste borduri și ar fi lovit un sens giratoriu.

UPDATE: Potrivit unei filmări, pe care nu o putem da încă publicității deoarece nu avem acceptul persoanei în cauză, șoferul a condus pe strada Ardealului, în zig-zag, trecând inexplicabil de pe o bandă pe alta, a lovit o bordură, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și era aproape să lovească mai mulți pietoni care treceau strada la sensul giratoriu de la magazinul Unirea.

Apoi, la sensul giratoriu de la Ichebana a intrat pe contrasens.

Prin faptul că i-a spart geamul autoturismului, bărbatul în cauză a reușit să înlăture un eventual accident/ incident, care s-ar fi putut întâmpla din cauza atitudinii ciudate a șoferului.

https://www.youtube.com/watch?v=6DsluzHTBVI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea