Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Pasagerul unui autoturism a spart geamul altei mașini deoarece șoferul acesteia a pus în pericol viața unor pietoni și traficul rutier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pasagerul unui autoturism a spart, miercuri, geamul lateral dreapta al altei mașini, din cauza că șoferul acesteia conducea haotic, crezând că este băut și considerând că astfel pune în pericol siguranța traficului. Inițial, acesta a încercat să-l convingă frumos să se dea jos din mașină, însă nu a reușit.

Miercuri, în trafic, a avut loc un incident mai puțin obișnuit, situație cu care Poliția nu se confruntă în fiecare zi.

Pasagerul unui autoturism s-a dat jos din mașină, iar în sensul giratoriu de pe strada Doinei din Alba Iulia, a spart geamul unei alte mașini, astfel încât șoferul acesteia să nu mai poată pleca din loc, iar la fața locului a venit poliția.

”Noi am avut un apel pe 112 potrivit căruia un autovehicul circula haotic prin oraș. Persoana care a făcut apelul e acela care i-a spart geamul. Circula haotic, a crezut că este băut, a trecut prin niște zone și a pus în pericol siguranța traficului. A oprit în sensul acela giratoriu având roțile sparte”, potrivit Poliției Alba.

Șoferul căruia i s-a sparte geamul nu a vrut să depună plângere la poliție pentru distrugere.

Acesta a declarat polițiștilor că suferă de o boală din cauza căreia a condus haotic.

Bărbatul care i-a spart geamul a dorit, prin acest gest, să fie sigur că șoferul în cauză nu se va mai pune în mișcare, considerând că există posibilitatea reală de a produce un accident/incident.

De asemenea, potrivit unui martor, șoferul căruia i-a fost spart geamul a trecut pe roșu, a dat peste borduri și ar fi lovit un sens giratoriu.

UPDATE: Potrivit unei filmări, pe care nu o putem da încă publicității deoarece nu avem acceptul persoanei în cauză, șoferul a condus pe strada Ardealului, în zig-zag, trecând inexplicabil de pe o bandă pe alta, a lovit o bordură, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și era aproape să lovească mai mulți pietoni care treceau strada la sensul giratoriu de la magazinul Unirea.

Apoi, la sensul giratoriu de la Ichebana a intrat pe contrasens.

Prin faptul că i-a spart geamul autoturismului, bărbatul în cauză a reușit să înlăture un eventual accident/ incident, care s-ar fi putut întâmpla din cauza atitudinii ciudate a șoferului.

https://www.youtube.com/watch?v=6DsluzHTBVI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea