Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Minorul din Bistra, găsit ascuns într-un imobil din localitate. La căutări au participat polițiștii, jandarmii și pompierii

Adela Spătar

Publicat

în

Polițiștii din Alba caută un minor care a plecat de la domiciliul său și nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 13  septembrie 2019, în jurul orei 23,30, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată de către o femeie din Bistra, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiul său, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorului BALEA DĂNUȚ IOAN sunt următoarele:

  • înălțime 1,65 m,
  • greutate 45 de kg,
  • păr negru, tuns scurt,
  • ochi căprui,
  • constituție astenică;

La data plecării, acesta purta blugi albaștri, cămașă albă, bluză roșie și geacă neagră.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare, în vederea depistării minorului, iar acesta a fost dat în urmărire, la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

UPDATE:

Minorul din Bistra a fost găsit, e bine și va fi predat familiei. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni. La căutări au participat 27 de polițiști, 6 jandarmi, 4 pompieri, 2 polițiști locali și 2 voluntari. A fost găsit pe raza localității Bistra unde s-a ascuns, într-un imobil dezafectat.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea