Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE / ISU Alba: Localități FĂRĂ CURENT din cauza căderilor masive de zăpadă. Aproape 500 de familii sunt afectate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din cauza cantităților mari de zăpadă care au căzut în ultimele zile în Munții Apuseni, liniile de tensiune au cedat din cauza zăpezii și a viscolului. Mai multe echipaje ale Electrica sunt pe teren pentru remedierea defecțiunilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, luni, pe linia Avram Iancu, în localitățile Cândești, Badei, Călugărești, Plai, Biharia și Snide, sunt 7 PT și 156 utilizatori nealimentați cu energie electrică. Acestea se află în zone de munte, unde, în timpul zilelor de sâmbătă și duminică, a nins și a viscolit zăpada.

UPDATE: SDEE Transilvania Sud anunță că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare abundentă, rafale de vânt în zona montană), s-au produs avarii în instalațiile electrice ale SDEE Transilvania Sud – Sucursala Alba. Din cauza vegetației rupte sub greutatea zăpezii, a fost afectată o linie electrică aeriană de medie tensiune.

Astfel, luni, 14 ianuarie, la ora 10.00 era nealimentată parțial loc. Arieșeni, fiind afectate 341 locuri de consum. Echipele de intervenție ale SDEE Transilvania Sud sunt pe teren și acționează pentru remedierea defecțiunii apărute. Intervențiile echipelor SDEE Transilvania Sud vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate  și asigură toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, sunt depuse toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea