// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE / ISU Alba: Localități FĂRĂ CURENT din cauza căderilor masive de zăpadă. Aproape 500 de familii sunt afectate

Din cauza cantităților mari de zăpadă care au căzut în ultimele zile în Munții Apuseni, liniile de tensiune au cedat din cauza zăpezii și a viscolului. Mai multe echipaje ale Electrica sunt pe teren pentru remedierea defecțiunilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, luni, pe linia Avram Iancu, în localitățile Cândești, Badei, Călugărești, Plai, Biharia și Snide, sunt 7 PT și 156 utilizatori nealimentați cu energie electrică. Acestea se află în zone de munte, unde, în timpul zilelor de sâmbătă și duminică, a nins și a viscolit zăpada.

UPDATE: SDEE Transilvania Sud anunță că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare abundentă, rafale de vânt în zona montană), s-au produs avarii în instalațiile electrice ale SDEE Transilvania Sud – Sucursala Alba. Din cauza vegetației rupte sub greutatea zăpezii, a fost afectată o linie electrică aeriană de medie tensiune.

Astfel, luni, 14 ianuarie, la ora 10.00 era nealimentată parțial loc. Arieșeni, fiind afectate 341 locuri de consum. Echipele de intervenție ale SDEE Transilvania Sud sunt pe teren și acționează pentru remedierea defecțiunii apărute. Intervențiile echipelor SDEE Transilvania Sud vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate  și asigură toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, sunt depuse toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419