// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE: INCENDIU la o anexă gospodărească în localitatea Livezile, din cauza unui coș de fum neprotejat corespunzător. Pompierii au intervenit cu două autospeciale

Un incendiu la o anexă gospodărească a izbucnit marți, 22 ianuarie, în jurul orei 11.30, în localitatea Livezile. Pompierii au intervenit cu două autospeciale.

“Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Livezile. Nu sunt înregistrate victime”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. S-a manifestat pe aproximativ 10 mp la nivelul acoperișului anexei și 2 mp de material lemnos din tavanul anexei. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită că fiind un coș de fum neprotejat corespunzător față de materiale combustibile.

UPDATRE ISU ALBA: Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, 22 ianuarie 2019 în jurul orei 11.30, în localitatea Livezile, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești (bucătărie). Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul anexei gospodărești confecționat din lemn și acoperit cu țiglă pe o suprafață de aproximativ 10 mp și 2 mp de material lemnos de la nivelul tavanului anexei. Cauza probabilă a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind un coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor:
 Verificarea, repararea, izolarea termică și curațarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
 Coșurile de fum trebuie curațate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
 Coșurile de fum trebuie izolate termic față de elementele combustibile ale planseului sau acoperișului (grinzi, astereală de lemn și altele asemenea).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419