// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE: Incendiu la acoperișul unei locuințe din Vințu de Jos, soldat cu pagube materiale de aproximativ 1.000 de lei

Un incendiu a izbucnit luni dimineața, la acoperișul unei case de locuit din localitatea Vințu de Jos. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

“Garda Sebeș intervine cu 2 autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din localitatea Vințu de Jos, fără victime”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: Garda de intervenție Sebeș a fost solicitată să intervină, la ora 07:36, pe str. Vârtop din loc. Vințu de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui B.M.

La faţa locului pompierii militari s-au deplasat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui eveniment, au ars aproximativ 1 mp din tavanul casei și 4 grinzi de lemn.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 1.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de stabilire.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419