Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Incendiu la acoperișul unei locuințe din Vințu de Jos, soldat cu pagube materiale de aproximativ 1.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a izbucnit luni dimineața, la acoperișul unei case de locuit din localitatea Vințu de Jos. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

„Garda Sebeș intervine cu 2 autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din localitatea Vințu de Jos, fără victime”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: Garda de intervenție Sebeș a fost solicitată să intervină, la ora 07:36, pe str. Vârtop din loc. Vințu de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui B.M.

La faţa locului pompierii militari s-au deplasat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui eveniment, au ars aproximativ 1 mp din tavanul casei și 4 grinzi de lemn.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 1.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de stabilire.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea