Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: FOTO/ACCIDENT rutier pe A 1, sensul Sebeș-Sibiu, zona localității Cut. O mașină răsturnată pe carosabil, după un impact cu un alt autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs vineri, în jurul orei 15.00, pe autostrada A1, sensul de mers Sebeș-Sibiu, între kilometrii 295 și 300, zona localității Cut. Din primele informații, un autoturism s-a răsturnat pe carosabil după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

La fața locului a intervenit și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Potrivit ISU Alba, sunt 4 victime ieșite din autoturism. Acestea ar fi suferit leziuni ușoare, iar una dintre persoane a avut nevoie de sprijin medical după ce a făcut un atac de panică.

UPDATE ORA 17:00: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17:10, traficul rutier a fost reluat pe banda de accelerare (respectiv de urgenţă) a autostrăzii A1, pe sensul de mers Sebeş-Sibiu, la kilometrul 297, între Sebeş şi Cunţa. Circulaţia a fost oprită din cauza unui accident uşor, în care au fost implicate două autoutilitare. Una dintre acestea, care tracta o remorcă, a fost acroşată de cealaltă.

După ce autoutilitarele avariate vor fi preluate de autoplatforme, circulaţia va fi redeschisă şi pe benzile unu şi doi.

Până la reluarea normală a traficului, autovehiculele pot circula pe DN1-7 de la kilometrul 304 (Sebeş-Est), urmând să reintre pe autostradă la Cunţa.

 

 

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea