// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE/ FOTO / VIDEO Șofer fără permis, a făcut ACCIDENT pe trecerea de pietoni lângă Alba Mall. Nu sunt victime

ACCIDENT, vineri,  lângă centrul comercial Alba Mall, aproape de KFC. Două mașini s-au tamponat

Vineri după-amiaza, în jurul orei 16.oo, două mașini s-au tamponat lângă centrul comercial Alba Mall, aproape de KFC, pe trecerea de pietoni.

În accident au fost implicate două autoturisme, un Ford și Dacia Logan.

Potrivit IPJ Alba, conducătorul Fordului  nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și e vinovat pentru producerea accidentului.

UPDATE: ”La data de 15 februarie 2019, în jurul orei 16.40, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, soldat cu pagube materiale. Un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul care a provocat accidentul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419