Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| Masină din Alba implicată într-un ACCIDENT MORTAL pe DN1, între Sebeș și Sibiu: Trei persoane au DECEDAT după o coliziune între 2 mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
ACCIDENT MORTAL pe DN1, între Sebeș și Sibiu: O persoană a DECEDAT, iar 2 sunt inconștiente după o coliziune între 2 mașini

UPDATE 2: „Din primele cercetări se pare că șoferul autoturismului condus spre Sibiu, un bărbat de 32 de ani, sibian, singur în mașină, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar spre Alba și în care se aflau șoferul în vârstă de 58 de ani și două pasagere, în vârstă de 49 de ani, respectiv 30 de ani, cea din urmă fiind însărcinată. Toți cei din mașina care circula regulamentar sunt din județul Alba. Cei doi șoferi și femeia în vârstă de 49 de ani au decedat, femeia însărcinată fiind transportată la spital cu răni grave”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

UPDATE: Pacienții care au fost resuscitati de catre echipajele SAJ SI ISU au fost declarați decedați. Din pacate ei prezentau leziuni foarte grave si cu tot efortul echipajelor nu au putut fi readusi la viata. În accident a fost implicată și o mașină cu numere de Alba.

YouTube video

Un accident mortal a avut loc diminică după masa, în jurul orei 17.00, pe DN 1, între Sebeș și Sibiu, la ieșire din localitatea Săcel.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 autospeciale SMURD, dintre care una cu medic, 1 autospecială de transport victime multiple, 1 echipaj de descarcerare și 1 echipaj de pompieri militari între localitățile Cristian și Săcel la un accident rutier produs între două autoturisme.

Din primele informații sunt 4 persoane implicate, 2 bărbați și două femei dintre care una însărcinată.

Potrivit informațiilor primite de la fața locului, un bărbat este decedat, un bărbat și o femeie se află în stop cardio respirator și li se aplică manevrele de resuscitare iar femeia însărcinată va fi transportată la spital, conștientă cu fractură de femur.

A patra victima,gravidă 30 săptămâni a fost transportată de către un echipaj ISU la UPU cu fractura de femur. Echipajul  SAJ resusciteaza un pacient de aproximativ 50 cu multiple traume prin accident rutier.

Sursa: facebook – INFO TRAFIC jud. SIBIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea