UPDATE FOTO VIDEO| Incendiu PUTERNIC la Școala Gimnazială din Sâncel. 30 de pompieri militari s-au ,,bătut” cu flăcările mai bine de 3 ore

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un incendiu puternic a izbucnit joi, 29 octombrie 2020, la Școala Gimnazială din Sâncel, la nivelul acoperișului, pompierii fiind solicitați să intervină pentru stingerea sa.

Garda de Intervenție Blaj intervine cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară mecanică la un incendiu izbucnit la Școala Gimnazială din Sâncel.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Din primele informații, toți elevii au fost evacuați și nu s-au înregistrat victime.

UPDATE: La momentul izbucnirii incendiului în școală se aflau 40 de elevi, 5 cadre didactice și 2 cadre auxiliare, toți au fost evacuați, fara probleme medicale.
Incendiul se manifesta generalizat la nivelul etajului si a acoperișului pe o suprafata de aprox 800 mp. La aceste momente se lucreaza pentru localizarea acestuia, fortele de intervenție au fost suplimentate cu inca 2 ASAS (Det. Aiud si SVSU Sona)

UPDATE:  Incendiul este lichidat iar bilanțul la finalul intervenției se prezintă astfel:

Forțele de intervenție au acționat de-a lungul a 3 ore pentru a putea pune capăt flăcărilor ce au cuprins nivelul superior, respectiv acoperișul școlii.

– acțiunea de intervenție a fost coordonată la față locului de către Prefectul Județului Alba împreună cu Prim Adjunctul ISU Alba. De asemenea la față locului au sprijinit acțiunile desfășurate primarii comunelor Sonă și Sancel.

– 40 de elevi, 5 cadre didactice și 2 cadre auxiliare au fost evacuate din interiorul clădirii, aceștia aflându-se în afară oricărui pericol.

– 30 de pompieri militari cu 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 echipaj de prim ajutor și o autoscară mecanică alături de 20 de pompieri voluntari aparțînând localităților Șona, Sâncel, respectiv Jidvei au intervenit la incendiul care a cuprins acoperișul școlii gimnaziale din localitatea Sîncel.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419