Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| ACCIDENT rutier pe DN1, la Oiejdea. Coliziune între o autoutilitară și un autoturism din cauza nerespectării distanței în mers

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier, cu patru autoturisme implicate, a avut loc miercuri în jurul orei 12.00, pe DN1, în dreptul localității Oiejdea.

Trafic este îngreunat pe DN 1, pe sensul Teiuș – Alba Iulia, in dreptul localității Oiejdea, din cauza unui accident in care au fost implicare 4 autovehicule. O victima posibil rănită ușor.

Cauza probabilă a accidentului este nepăsarea distanței de către șoferul unei autoutilitare, aceasta intrând in coliziune cu un autoturism. Ulterior, in accident au fost implicare alte 2 autoturisme aflate pe același sens de circulație.

https://www.youtube.com/watch?v=vmgeWiFPUSE

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială, o ambulanță SMURD și descarcerarea la locul accidentului rutier.

https://www.youtube.com/watch?v=uKrUwFaWvys

UPDATE: Victima, o femeie de 62 de ani, cu leziuni ușoare, a fost transportată de către echipajul SMURD la UPU Alba pentru investigații.

UPDATE IPJ: La data de 9 ianuarie 2019, în jurul orei 12.00, pe DN1, în afara localităţii Oiejdea,  un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea au autoutilitară, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat din Floreşti, judeţul Cluj, care a rândul său a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat din municipiul Cluj Napoca.

În urma accidentului, o femeie, în vârstă de 62 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Faţă de conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

[nggallery id=6650]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea