Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier în Alba Iulia, la ieșirea spre Șard: Șoferul unui BMW, MORT DE BEAT, reținut de polițiști după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc duminică, 8 noiembrie 202o, în Alba Iulia, pe strada Zlatnei. Șoferul unui BMW, mort de beat, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit cu o ambulanță ASAS, o mașina pentru Descarcerare și o autospecială cu spumăla un accident rutier produs pe strada Zlatnei, din municipiul Alba Iulia (ieșirea spre Șard).

Din primele informații este vorba despre un autoturism intrat într-un stâlp, fără persoane încarcerate.

Potrivit IPJ Alba, traficul este blocat pe ambele sensuri.

Autoturismul se pare că a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

La fața locului intervin și angajații Electrica pentru remedierea avariei la rețeaua electrică.

UPDATE IPJ: Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism având permis de conducere suspendat și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Seara trecută, acesta a provocat și un accident soldat cu pagube materiale.

La data 08 noiembrie 2020, polițiștii rutieri din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore, față un bărbat de 48 de ani, comuna Budești, județul Bistrița-Năsăud din Blaj, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 08 noiembrie 2020, în jurul orei 17.30, a condus un autoturism pe strada Zlatnei din municipiul Alba Iulia având permisul de conducere pentru suspendat și fiind sub influența alcoolului.

Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale și a fost nevoie de intervenția reprezentanților societății furnizoare de electricitate, pentru remedierea defecțiunilor provocate la rețea.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea