Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| ACCIDENT GRAV la Alba Iulia: CINCI răniți, în urma coliziunii a două mașini pe șoseaua de centură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc duminică noaptea, în jurul orei 23.50, în Alba Iulia, pe șoseaua de centură a municipiului.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială cu apă și spumă, un modul de descarcerare si două ambulanțe SMURD B2 și SMURD TIM C1, la un accident rutier produs pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia între două autoturisme.

YouTube video

Potrivit ISU Alba, în urma accidentului au rezultat trei victime, doi adulți și un minor, conștiente, neîncarcerate.

UPDATE: Potrivit ISU Alba. în urma evaluării medicale de la fața locului s-a constatat că 5 dintre cei 7 pasageri ai autovehiculelor au nevoie de îngrijiri medicale și vor fi transportați la spital.

YouTube video

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în data de 26 iulie 2020, în jurul orei 23.50,  polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 37 de ani, din comuna Sărmășag, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism din direcția Teiuș – Sebeș, s-a angajat într-o depășire, împrejurare în care a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Cluj – Napoca.

În urma accidentului, doi pasageri din primul autoturism, conducătorul celui de-al doilea autoturism și doi pasageri, cu vârste cuprinse între 13 și 35 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele  fiind negative.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea