Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO: Trafic îngreunat două ore, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, după ce patru camioane s-au ciocnit. O persoană rănită și șase animale moarte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traficul rutier a fost blocat, pe o bandă, mai bine de două ore, miercuri dimineața, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru autocamioane, dintre care unul care transporta vaci. 

În urma impactului, o persoană a fost rănită ușor, iar toate cele 6 animale transportate de unul dintre autovehiculele implicate în accident, au  murit.

”Trafic îngreunat pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în zona benzinăriei Europa, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate patru autocamioane. O persoană, posibil rănită ușor. Se circulă alternativ, pe o bandă, cu dirijare de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia”, a anunțat Poliția Alba.

De asemenea, un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a fost chemat să intervină. ”Detașamentul Alba Iulia intervine la un accident rutier, o victimă, pe șoseaua de centură din Alba Iulia”, a anunțat ISU Alba.

UPDATE: Potrivit Poliției Alba, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței în mers, iar coliziunile au fost față – spate. Șoferul unui trailer nu ar fi respectat distanța în mers față de autovehiculul din față (camionul care transporta vaci) și a intrat în coliziune cu acesta, ulterior fiind implicate alte două autovehicule.

Victima, șoferul camionului care transporta animale, a primit îngrijiri la fața locului și  a refuzat transportul la spital.

Potrivit InfoTrafic Poliția Română, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 6.50.

La ora 9.45, circulaţia pe şoseaua de centură a municipiului Alba-Iulia s-a reluat în condiţii normale, a anunțat IPJ Alba.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=4859]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea