UPDATE FOTO| PLAN ROȘU de intervenție la un ACCIDENT rutier MORTAL pe autostrada A1: Un elicopter SMURD, chemat după ce o persoană a DECEDAT în urma coliziunii dintre un microbuz cu 15 oameni la bord și o autoutilitară

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un accident rutier grav în care au fost implicate un microbuz cu 15 persoane la bord și o autoutilitară s-a petrecut în această amiază, în jurul orei 11:50, pe autostrada A1.

Potrivit primelor informații, Garda de intervenție Sebeș în cooperare cu ISU Hunedoara, intervin pentru acordare prim ajutor și descarcerare la un accident rutier produs pe autostrada A1, km 320 sensul de mers Orăștie – Sebeș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

De asemenea, a fost pus în aplicare planul roșu de intervenție, iar la fața locului s-a deplasat și Prim Adjunctul Inspectorului Șef

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Acțiunea este în dinamică, revenim cu detalii.

UPDATE ISU: Este vorba despre 15 persoane aflate în mocrobuz din care una încarcerată și una decedată.

UPDATE ISU: Autostrada A1 este închisă între km 300 si 320 pe sensul de mers Orăștie – Sebeș datorită accidentului de la km 320.

UPDATE ISU: Din cele 15 victime, 13 victime au fost transportate la spital atat în județul HD cât și în județul Alba, iar o victimă la UPU Tg. Mureș de către elicopterul SMURD. O victima nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar din nefericire 1 persoana a decedat.
Începând cu ora 13:35 a fost reluat traficul pe autostrada A1 pe o bandă.
În accident a fost implicat doar un microbuz care transporta pe platformă o altă mașină.
Forțele care au intervenit atat la nivelul ISU Alba cât și ISU Hunedoara au fost

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419