Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO/ Crimă la Alba Iulia: O tânără a fost ucisă cu lovituri de cuțit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără care locuia cu chirie în blocul M3 din cartierul albaiulian Cetate a fost găsită moartă, miercuri în jurul prânzului. Trupul neînsuflețit prezenta răni grave, astfel că au fost alertate autortitățile.

crima in Alba Iulia003La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, inclusiv criminaliști, care desfășoară cercetări. Aceștia au blocat accesul în scara blocului  și au interzis cetățenilor să se apropie de ghena de gunoi. Pe tot perimetrul din zonă se caută arma crimei și alte probe care să ajute la identificarea rapidă a criminalului.

crima Alba Iulia (1)Criminaliștii au cercetat cu atenție și containerele de la ghena de gunoi din apropierea blocului.

UPDATE: La fața locului s-a deplasat și Marius Ungureanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba care a declara că în urma cercetărilor se va stabili starea de fapt și se vor elucida imprejurarile în care a decedat victima. Din primele informații rezultă că tânăra decedată avea 24 de ani și locuia cu chirie într-un apartament de la etajul 4 al blocului. Trupul neînsuflețit a fost găsit în dormitor, pe jos.

Se ia în considerare ca motiv al crimei gelozia și se va efectua o autopsie ale cărei rezultate, alături de celelalte probe prelevate de la locul faptei, va ajuta la stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care tânăra și-a pierdut viața.

Potrivit unor surse judiciare, fapta s-ar fi petrecut marți seară.

UPDATE 2: Se vehiculează ipoteza unei crime comise din gelozie deoarece, surse neoficiale, au dat de înțeles că fata era angajata unui videochat. Pe de altă parte, vecinii spun că victima, care locuia împreună cu o colegă de apartament, era vizitată des de tineri, fapt care nu provoca deranj sau nemulțumiri în bloc. De asemenea, se pare că trupul neînsuflețit al fetei a fost descoperit chiar de prietenul ei, care a intrat în apartament pe ușa lăsată întredeschisă, iar acesta a alertat imediat poliția.

Ulterior, tânărul a fost dus la sediul IPJ Alba pentru audieri. Totodată, vor fi audiați și mai mulți vecini ai victimei, dintre care unii spuneau că ar fi auzit în cursul nopții de marți spre miercuri zgomote suspecte și strigăte de ajutor, venind dinspre apartamentul în care s-a produs tragedia.

Tot potrivit celor aflați la fața locului în timp ce se desfășurau cercetările, se pare că odată cu alte probe, din apartament ar fi fost ridicat și un calculator.

Accesul locatarilor în bloc a fost permis după câteva ore, la finalizarea cercetărilor de la fața locului. Revenim cu informații imediat ce acestea ne vor fi puse la dispoziție, în mod oficial, de către anchetatori.

[nggallery id=1580]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea