Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO: ACCIDENT rutier pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, zona benzinăriei Europa. Coliziune între trei autoutilitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs, luni, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în zona benzinăriei Europa. Trei mașini au fost implicate, iar traficul este oprit.

Potrivit Poliției Alba, accidentul s-a soldat cu o vitimă rănită ușor.

Trafic oprit pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia (zona benzinăriei Europa), din cauza unui accident în care sunt implicate 3 auto. O persoană posibil rănită ușor”, potrivit Poliției Alba.

UPDATE IPJ: Un barbat de 48 de ani, din Campia Turzii, judetul Cluj, in timp ce conducea o autoutilitara in directia Teius – Sebes, nu a pastrat o distanta suficienta fata de o autoutilitara condusa de un barbat de 42 de ani, din Sibiu, intrand in coliziune cu aceasta. In urma impactului, cea de-a doua autoutilitara a fost proiectatata intr-o alta, aflata in fata, condusa de un barbat de 61 de ani, din Alba Iulia.

In urma accidentului, un barbat in varsta de 48 de ani, din comuna Lunca Muresului, jud. Alba, pasager in ultimul autovehicul, a suferit leziuni usoare . Cei 3 conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

FOTO: arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea