Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ FOTO| Accident rutier pe DN1, la Oiejdea: Trei persoane rănite după o coliziune între două autoturisme și un TIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traficul rutier a fost blocat, miercuri dimineața, în jurul orei 7.30, pe DN1, pe raza localității Oiejdea unde s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme și un TIR.

Potrivit IPJ Alba, în urma impactului au fost rănite trei persoane.

La locul evenimentului rutier au intervenit și echipaje de la ISU Alba.

UPDATE 1: Din primele cercetări rezultă că este vorba despre o coliziune între un autoturism marca Seat, înmatriculat în Alba, al cărui șofer a efectuat o depășire riscantă, în timp ce se deplasa către Alba Iulia, a acroșat lateral TIR-ul după care a intrat în coliziune frontală cu mașina care se deplasa în spatele autovehiculului de mare tonaj. În urma impactului au fost rănite două persoane din Seat și o persoană din celălalt autoturism.

UPDATE 2: În jurul orei 9.00 traficul a fost deblocat pe ambele sensuri.

UPDATE 3: La data de 05.10.2016, pe DN 1, la kilometrul 392,pe raza localității Oiejdea, B.I., de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuș-Alba Iulia, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autotractor condus de un bărbat de 38 de ani din municipiul Sebeş. În urma impactului, autoturismul condus de B.I. a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în spatele autotractorului şi care era condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Aiud. În urma accidentului, şoferul primului autoturism şi o femeie în vârstă de 52 de ani, din Alba Iulia, pasageră în autoturismul condus de acesta precum şi un bărbat de 37 de ani, din municipiul Aiud, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea