UPDATE FOTO| ACCIDENT rutier pe DN1, la Cunța: Un șofer din Sibiu a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un stâlp metalic

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un accident rutier s-a produs azi, joi 29 octombrie pe  DN1, pe raza localității Cunța. În urma accidentului a intervenit Garda de Intervenție Sebeș pentru descarcerarea unei victime în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Garda de Intervenție Sebes intervine la un accident rutier produs pe DN1 pe raza loc. Cunta, în care a fost implicat un autoturism.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un bărbat de aproximativ 50 de ani, ar fi pierdut controlul si s-ar fi răsturnat în afara carosabilului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În urma accidentului a rezultat o victimă, constientă, incarcerată , iar traficul este îngreunat.
Au fost alocate o ambulanță smurd, un automobil pentru descarcerare și o ambulanță SAJ.

UPDATE IPJ: La data de 29 octombrie 2020, în jurul orei 15.40, pe DN 1, la kilometrul 351, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism în direcția Sibiu – Sebeș, a ieșit în afara carosabilului unde a intrat în coliziune cu un stâlp metalic de susținere a semnalizării rutiere după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Victima a fost extrasă din autoturism cu multiple fracturi fiind predată echipajului SAJ pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419