Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO: ACCIDENT rutier DC47 spre Cut. Un tânăr din Doștat nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din față și a intrat în coliziune cu acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc marți, în jurul orei 16.00, pe DC47 spre Cut, cu două autoturisme implicate. Trei persoane au fost rănite. Circulație blocată pe un sens.

SMURD Sebes intervine la un accident rutier dintre două autoturisme pe DC47 spre Cut, sunt trei victime neîncarcerate, cu leziuni minore. Circulația este blocată pe un sens, a transmis ISU Alba.

UPDATE IPJ: La data de 11 iunie 2019, în jurul orei 16.10, polițiștii din Sebeș au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier ce a avut loc la intersecția drumului Național 1 cu drumul comunal 47 care duce spre localitatea Cut.

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Doștat, în timp ce conducea un autoturism pe  DN 1, în direcția Sebeș – Sibiu, nu a păstrat o distanță suficientă față de un autoturism care circula în fața sa, condus de o femeie de 50 de ani, din Cut, care intenționa să vireze pentru a intra pe DC 47, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, două femei, de 49 și 44 de ani, pasagere în autoturismul condus de tânăr, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internate în spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative,

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea