Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO: Accident MORTAL pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Un biciclist a decedat după ce a fost lovit de un TIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident - soseaua de centuraUn accident rutier grav s-a produs vineri, în jurul orei 18.00, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Din primele informații, un bărbat care se deplasa pe bicicletă a fost lovit de un TIR, la intersecția cu strada Mărășești  și drumul Drâmbarului.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD la locul accidentului, biciclistul se afla în stare de inconştienţă.

UPDATE: Cu toate eforturile făcute de medici, victima a decedat. Bărbatul, P.V., avea aproximativ 50 de ani și era din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, biciclistul nu s-a asigurat la intrarea în intersecție și a fost lovit de un TIR cu numere de înmatriculare în Polonia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 02.09.2016, în jurul orelor 18.07, la intersecţia DJ 107 cu şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, P.V., de 58 de ani, din Alba Iulia, în timp ce circula pe o bicicletă, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă de un bărbat de 65 de ani, din Polonia, fiind acroşat de aceasta.

În urma accidentului, biciclistul a decedat.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

FOTO Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea