Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO: ACCIDENT MORTAL pe autostrada A1, lângă Pianu. Doi bărbați, de 39 și 40 de ani au DECEDAT în urma impactului dintre un autoturism și un autotren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două persoane au decedat miercuri noaptea spre joi, în urma unui accident mortal care a avut loc pe autostrada A1, lângă localitatea Pianu din județul Alba, în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

Garda Sebeș a intervenit cu o autospecială, o Descarcerare și 1 SMURD la un accident rutier pe A1-km 318 pe sensul Sebeș-Orăștie. Au fost implicate un autoturism și un autotren.

În urma evenimentului rutier au rezultat 4 victime, 2 decedate și două asistate medical. Circulația a fost blocată pe respectivul sens de mers.

Victimele au fost declarate decedate de echipajul SMURD din cauza leziunilor incompatibile cu viața.

Este vorba de pasagerul dreapta și cel de pe bancheta din spate. Conducatorul auto a fost transportat la UPU Alba pentru asistență medicală, iar conducătorul autotrenului de marfă a refuzat transportul la spital.

UPDATE: ”În urma coliziunii au decedat doi bărbați, unul de 39 de ani, din localitatea Boș, județul Hunedoara și celălalt de 40 de ani, din municipiul Hunedoara, ambii pasageri în autoturism. Mașina era condusă de un bărbat de 66 de ani, din Hunedoara, care a declarat că i-a luat pe cei doi de la aeroportul din Cluj pentru a-i transporta acasă, iar pe drum, din cauza oboselii, a adormit la volan și a pierdut controlul asupra autoturismului. Mașina a intrat cu partea dreaptă-față sub un TIR care rula pe banda 1 a autostrăzii”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Se pare că cei doi bărbați care și-au pierdut viața se întorceau de la muncă, din Anglia.

Pe numele șoferului, Poliția Autostrăzi a deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea