Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

UPDATE: Flaviu Cozuc – noul prefect de Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Flaviu Cozuc a fost numit, în urmă cu foarte puțin timp, pentru a ocupa postul de prefect de Alba rămas vacant în urma demisiei lui Dan Coriolan Simedru. Informația a fost confirmată de președintele PC Alba (formațiunea politică ce a avut prioritate pentru a face propunerea), Gheorghe Feneșer.

Noul prefect de Alba este economist, din 2009 și până în prezent a lucrat la Primăria Sebeș – Compartimentul Audit Financiar iar înainte de această perioadă și-a desfășurat activitatea profesională în mediul privat. Are 39 de ani și este din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Contactat telefonic a declarat pentru ziarulunirea.ro că nu face parte din niciun partid și nu a făcut niciodată politică. Acesta a mai spus că a fost informat despre numirea sa însă deocamdată nu are nicio înștiințare oficială.

Proiectul de Hotărâre privind eliberarea din funcție a prefectului Dan Coriolan Simedru (care a demisionat pentru a candida în alegerile parlamentare) și numirea noului prefect – Flaviu Cozuc (propus de Partidul Conservator), s-a aflat pe ordinea de zi a Ședinței de Guvern de astăzi.

Potrivit președintelui PC Alba, în urma unor discuții ce au avut loc la nivelul conducerii USL, Partidul Conservator a avut prioritate în numirea unor prefecți din mai multe județe.

”Am fost sunat de domnul Daniel Constantin care mi-a spus că putem propune o persoană pentru funcția de prefect al județului Alba. Propunerea noastră, acceptată și de Guvern, a fost Flaviu Cozuc, o persoană deosebit de serioasă care nu face parte din niciun partid dar este un simpatizant al PC”, a declarat Feneșer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea